Massage voor bedrijven

Massages hebben een positief effect op de gezondheid van uw medewerkers. Het vermindert stress en verbetert de vitaliteit. Dit vergroot het werkplezier en verbetert de productiviteit.

Maak vandaag nog een afspraak
Vitale en productieve medewerkers door bedrijfsmassage

Massage voor medewerkers

Met het aanbieden van bedrijfsmassage toont u als werkgever uw actieve betrokkenheid bij het welzijn van uw medewerkers. Zij ervaren dit als een positieve en gezonde investering.

U kunt bij ons langskomen op locatie, maar wij kunnen ook bij u langskomen op kantoor.

 

Voordelen voor werkgever en werknemer

1 ) Hogere arbeidsproductiviteit. Werkplezier verhoogt door tevredenheid.

2 ) Minder ziekteverzuim. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd

3) Verbeterde concentratie. Het stresslevel gaat omlaag

4) verbetering werkhouding. Men is zich meer bewust van zijn/haar lichaam

Ons ervaren team heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Zo kunt u kiezen voor een klassieke Zweedse massage, een deep tissue massage. Daarnaast worden er ook technieken toegepast uit de Shiatsu, Thaiyoga en de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage. Wij geven de voorkeur aan een bankmassage. Daarbij worden de rug/nek/schouders goed gemasseerd. U kunt ook voor een stoelmassage kiezen. Dit is een handig alternatief indien uw werkomgeving geen aparte ruimte heeft. 

Aantrekkelijke fiscale voordelen

Wist u dat bedrijfsmassage fiscaal voordeel kan opleveren voor u als werkgever? Het enige wat u hoeft te doen is massage op te nemen in uw Arbo-plan ter preventie van werkgerelateerde burn-out klachten.

Daarnaast kan massage onder bepaalde voorwaarden worden afgetrokken van de loonbelasting als een vrije Arbo-verstrekking. Informeer ernaar bij uw belastingconsulent

 

Maak vandaag nog een afspraak

Contactformulier

12 + 2 =

Online agenda
Via ons online reserveringssysteem plant u de afspraken voor uw medewerkers eenvoudig in. U ontvangt van ons een unieke inlogcode. Hierdoor de privacy van uw medewerkers gewaarborgd blijft.