Team

Hansje Hulskamp – Eigenaresse en massagetherapeut

22 jaar geleden kwam ik tot het besef dat ik in het dagelijks leven iets wilde gaan doen wat vanaf jongs af aan al mijn grote passie is. Masseren geeft mij grote voldoening. De ander weer in contact laten komen met zijn eigen lichaam, de ontspanning en rust die men heeft na een massage voelt als een cadeau.

Tijdens de beroepsopleiding heb ik de anatomie van het lichaam , fysiologie en meridiaanleer bestudeerd. Ontspanningsmassage en deep tissue massage met een goede kennis van de anatomie en fysiologie zijn een goede basis voor de juiste massage. Met de kennis vanuit de westerse gezondheidszorg en oosterse filosofie begon mijn behoefte naar meer massage technieken. Kort daarna heb ik een shiatsu cursus en thai-yoga cursus gevolgd, omdat dit zeer goed aansluit op de meridiaanleer. (energiebanen in het lichaam). Ik masseer veel met mijn onderarmen en in de holistische ontspanningsmassage gebruik ik veel mijn lomi lomi grepen, die ik heb geleerd tijdens een massagetraining.

In 2010 heb ik de bijzondere ayurvedische massage in India mogen ervaren en veel van geleerd. Vooral het masseren met gevoel speelt bij deze massage een grote rol. Wat heel belangrijk is voor een goede massage. De holistische manier van masseren en de oosterse filosofie boeiden mij enorm en daarom besloot ik in 2011 de opleiding kinder yogadocente te volgen.  Tijdens de opleiding leerde ik te mediteren, bewustwording en natuurlijk les te geven.

Ik heb in 22 jaar tijd heel veel ervaring opgedaan en gemasseerd bij verschillende fijne opdrachtgevers. Op dit moment geef ik veel massagecursussen in mijn salon, waarvan de Wellness Massage Cursus is geacrediteerd door het NGS.

Inge Peeters – Yogadocent en massagetherapeut
Vanaf jongs af aan draag ik een passie bij mij voor de schoonheid en de mysterie van de mens. Rond mijn 20-er jaren leidde deze passie mij naar het pad van yoga. Om mij meer onder te dompelen in yoga ben ik in 2014 naar India gegaan. Ik wilde ervaren hoe het was om een maand lang dagelijks yoga te doen, te eten volgens de Ayurvedische richtlijnen (indische geneeskunde) en teachings te ontvangen van een echte yoga meester. Na deze reis kwam ik, ongepland, thuis met een yoga teacher diploma en een vuurtje wat in mij brandde om zelf yoga les te gaan geven.

Verschillende opleidingen volgde en nu sta ik dagelijks op mijn yoga mat; Ofwel om les te geven of om mijn eigen practice te doen. Yoga is mijn manier om ruimte te creëren in mijn hoofd, gespannen plekken in mijn lichaam te laten ontspannen en een dieper contact te krijgen met mijzelf. Met mijn yoga lessen wil ik jullie dit zelfde gevoel geven. Ik streef er altijd naar een veilige sfeer te creëren zodat je durft los te laten en te zakken in de stilte in jezelf.

Achtergrond van Inge in Yoga:

  • 2014 Traditionele Tantra Yoga, 200 hour Goa, India
  • 2014-2015 Yin Yoga, 200 hour Amsterdam, Nederland
  • 2016-2017 Kundalini Yoga level 1, 200 hour Drenthe, Nederland
Wendy Wijnen – Yogadocent

Yoga is een effectief hulpmiddel om je dichterbij jezelf te brengen en verantwoordelijkheid te nemen over je werk en je leven in het algemeen. Als yoga trainer heb ik een persoonlijke benadering. Ik ben me bewust van groepsdynamica en creëer een veilige ruimte, die toestaat om diep bij jezelf naar binnen te gaan om zo tot een vergroot zelfinzicht te komen.

Naast bedrijfsyoga coach ik ook professionals waarbij ik gebruik maak van Kundalini Yoga Coaching technieken. Centraal hierin is om de perfecte balans te vinden tussen succes,werk en ontspanning. Het geeft je een betere connectie met jezelf, wat essentieel is om optimaal te presteren en je volle potentieel te leven.

Nieuwsgierigheid naar het menselijk denken en handelen is altijd mijn onderliggende drijfveer geweest in zowel studie als werk. Zo heb ik Journalistiek gestudeerd en communicatie- en informatiewetenschappen en jarenlang gewerkt voor nationale tv. Met yoga en coaching is alleen het subject veranderd van het verkennen van de uiterlijke wereld naar het verkennen van de innerlijke wereld van cursisten en cliënten zodat ze toegang krijgen tot hun innerlijke bronnen om het resultaat te behalen waar ze naar op zoek zijn.

Achtergrond van Wendy in Yoga:

  • 2013 Hatha Yoga, Rishikesh (India)
  • 2014 Kundalini Yoga level 1, Amsterdam
  • 2017 Sat Nam Rasayan Healing level 1
  • 2018 Kundalini Yoga Coaching, Schoorl
  • 2018 Sat Nam Rasayan Healing level 2, Amsterdam (heden)
Tamar Uiterwijk – Massagetherapeut
Ik ben een gediplomeerd massagetherapeut en stoelmasseur. Om werk en plezier zoveel mogelijk te combineren ben ik regelmatig te vinden op het strand en geef daar stoelmassages.

Omdat masseren mijn passie is en ik mij altijd wil blijven ontwikkelen ben ik in 2013 ben de opleiding gaan volgen tot massagetherapeut bij Zonnevlecht opleidingen. Daarnaast heb ik verschillende massagecursussen gedaan en geef ik o.a. massages bij T-mobile en bedrijfsevenementen. Massage is mijn werk en passie, verder ben ik dol op reizen en heb in mijn vrije tijd al veel verschillende landen over de hele wereld bezocht.

Alice Claus-de Jong – Mindtrainer/Coach/Meditatie masseuse
Ik richt me op het tot bloei brengen van personen en bedrijven. Specialist in focus, emotie & communicatie.

Mijn bijzondere massages waar ik mindtraining en lichaamswerk combineer slaan een directe brug tussen bewust ervaren van het lichaam door het kunnen richten van de geest. Maar ook leer je een set aan tools waarmee je op elk gewenst moment van het leven die ontspannenheid kunt opwekken.

De Mind- Body experience . Het is een mix van Shamatha Meditatie, Positive Neuroplasticity & Holistische Massage. U en/ of uw medewerkers kunnen kiezen uit 1-2 of 3 uren persoonsgerichte aandacht. U kunt ook 3 uur verdelen over 1 week.

Mocht u meer informatie willen, komen wij dit graag toelichten.

Steven Claus – Mindtrainer/Coach/Kung-Fu yogaleraar
Voor de mens die ervoor wil gaan.

Was 20 jaar neuroloog/neurowetenschapper in de complexe innovatieve gezondheidszorg. Naast zijn vak werd hij yoga-instructeur, meditatie/EQ trainer en KungFu/Tai Chi Quan beoefenaar; hij bekeek ook de neurowetenschappelijke waarde van al het moois dat beweerd wordt. Onlangs transformeerde hij zijn carriere volledig naar mindtrainer/coach met één doel voor ogen: het plezier terugbrengen in succesvol leven en werken met bewezen effectieve trainingsmethodes. Want hoe moeilijk de dingen ook zijn, alles kan omgebogen worden naar een opportunity om te groeien.

In het begin van de carriere switch in 2016 ontwikkelde hij KungFuYoga; actieve yoga met invloeden van Ashtanga/Iyengar, Wing Chun Kung Fu en Tai Chi Quan in zich. Of je nou komt voor een lekkere workout zonder gedoe, of je zoekt wat verdieping; alles is er te vinden; je leert je mind te zetten naar wat jij wil. Doe het en je staat als een rots, maar heb je het buigend vermogen van bamboe. Ontspanning betekent losser zijn om makkelijker te doen en maximaal efficiënt. Je leert hoe je zware omstandigheden omzet in groeikansen. Je scheidt kaf van koren binnen een oogwenk zonder twijfel. Het gemaal in je hoofd is gewoon minder. Je wordt er gezonder van. Heb je zin in groei, fysiek en mentaal? Kom trainen bij Steven: Kungfu-Yoga of focus-workshops.

Contactformulier

10 + 2 =