Massage voor bedrijven en particulieren

Massage heeft een positief effect op de gezondheid. Het vermindert stress en verbetert de vitaliteit. Dit vergroot het werkplezier en verbetert de productiviteit.

Maak vandaag nog een afspraak

Massage voor particulieren

Massagebehandelingen 

 

Flow Massage   Een ontspanningsmassage met hawaïaanse lomi lomi invloeden. Dit zijn vloeiende ritmische massagegrepen met de onderarmen en ellebogen. Je voelt je totaal ontspannen na de massagebehandeling.

 

Out of office massage  Druk en stress op je werk? Of werk je momenteel thuis en heb je niet de juiste werkhouding? Met een deep-tissue massage, waarbij de spieren en bindweefsel flink onder handen worden genomen door middel van een krachtige massage, kan je de werkdag weer met nieuwe energie aan.

 

Jetlag release massage  Reis je veel voor je werk ? Deze massage zorgt ervoor, dat de doorbloeding in de spieren wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen beter en sneller worden afgevoerd en je je weer fitter in je lichaam voelt. Je slaapritme verbetert. Bij deze massage gebruiken we warme stenen.

 

Fusion massage  Deze massage is een mix van massagetechnieken, aangepast op jouw lichaam, bijvoorbeeld een deep-tissue voor de rug, nek en schouders, gecombineerd met een hoofdmassage en een ontspanningsmassage voor de benen en armen.

Wij werken met de mooie producten van Rock Your World. Deze producten op basis van aromatherapie zijn ook verkrijgbaar in onze massagepraktijk te Castricum,.

Tarieven in de salon

45 minuten   € 42,50

60 minuten    € 52,50

75  minuten   € 67,50

90 minuten    € 77,50

Voor bedrijven maken wij een op maat gemaakte offerte. Deze wijkt af van de tarieven in de salon, omdat er rekening met reistijd en materialen wordt gehouden.

Specials:

Hotstones massage 60 minuten      € 60,–

Hotstones massage 90 minuten      € 80,-

Float massage (warm water kussen)   60 min  €  60,-

Mommy to be massage op een warm water kussen 60 minuten  €  60,-

Mommy to be massage op een warm water kussen  75 minuten  €  70,-

LakShmi gezichtsbehandelingen

Vanaf half November kan je een Ayurvedische gezichtsbehandeling boeken. Bij deze behandelingen wordt er gewerkt met het mooie merk LakShmi.

Lichaam en geest in balans brengen kan je alleen door het gebruik van pure, eerlijke en 100 % natuurlijke producten.
Bij iedere behandeling ontvang je een professioneel huidadvies en voor iedere schoonheidsbehandeling bespreken we eerst wat jouw wensen zijn met betrekking tot huidverbetering of het verlichten van lichamelijke of mentale klachten. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de kennis van Ayurveda.

Wat is Ayurveda?

Letterlijk vertaald Ayur= leven & Veda= kennis – “Kennis van het leven”
Een eeuwenoude filosofie die door de jaren heen vanuit India is overgewaaid naar het Westen. Fysieke en mentale klachten worden niet los van elkaar bekeken, maar als 1 geheel op een holistische manier. Zo hebben de seizoenen invloed op ons, wat we eten, onze levensstijl, de delen van de dag en onze levensfase waarin we ons bevinden. Dit alles heeft een grote invloed op onze energiestroom.
Als we ons gelukkig voelen, dan hebben we een hoge en lichte trillingsfrequentie. Als we ons ongelukkig voelen, dan hebben we een trage en zware trillingsfrequentie. Deze trillingsfrequenties worden vanuit de Ayurveda onderverdeeld in Vata (lucht/ether) Pitta (vuur en beetje water) en Kapha (water/aarde) energie.
Iedereen is uniek en heeft van deze 3 verschillende energieën< ook wel in het Sanskriet “Dosha’s”genoemd, een unieke blauwdruk van bij de geboorte mee gekregen. Iedere Dosha heeft zijn specifieke positieve en negatieve invloeden op zowel mentaal als fysiek vlak.

Als Ayurveda specialist herkennen we deze ongemakjes en kunnen we hier snel op inspelen met zeer krachtige producten, verrijkt met essentiële oliën en zeer effectieve en helende massageprotocols. De behandelingen kan je boeken in het salonized afspraken systeem. Als je niet weet welke behandeling het best bij je past is dat geen probleem, want na ons start gesprek voel ik ook intuïtief aan, wat de perfecte gezichtsbehandeling is voor jou op dat moment.

 

Tarieven LakShmi behandelingen:

60 minuten behandeling  € 59,-

90 minuten behandeling  € 79,-

Bedrijfsmassage

 

Vitale en productieve medewerkers door massage op de werkvloer. Minder lichamelijke klachten en meer werkplezier Dit zijn enkele voordelen voor medewerker en werkgever. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat massage op het werk het verzuim terugdringt en dat is natuurlijk een goede investering voor je bedrijf.
Ons deskundig team van masseurs geven stoelmassages of bankmassages. Er worden verschillende massagetechnieken toegepast in de behandeling. Bij een verkeerde werkhouding is het fijn om de schouders, rug en je nek goed los te masseren met een deep- tissue massage. In de ontspanningsmassage worden Hawaïaanse  lomi lomi massagegrepen toegepast, dit zijn vloeiende strijkbewegingen met de onderarmen en ellebogen. Ook worden er yogamassagegrepen verweven in de massagebehandelingen. De massage wordt toegespitst op de medewerker, zodat men weer volop energie en met positieve motivatie aan het werk kan.

Hygiëne Protocol 

Wij volgen een aantal maatregelen en richtlijnen volgens het RIVM tegen verspreiding van het corona virus en vragen je medewerking, zodat we op een veilige manier een stuk ontspanning kunnen verzorgen.

* Wij appen of bellen van te voren of je gezondheidsklachten hebt. Bij koorts, verkoudheidsklachten, keelpijn, loopneus of als iemand uit het gezin deze klachten blijf je thuis. Dit geldt ook voor ons.

* Wij desinfecteren alles voor en na de massagebehandeling grondig en zorgen dat alle handdoeken en lakens ververst worden na elke massage.

* Wij ontsmetten allebei onze handen bij binnenkomst en als we weggaan.

* Bij aankomst houden we 1,5 meter afstand van elkaar en geven wij verder aanwijzingen.

* Wij beschermen ons bij elke massage met een nieuw mondmasker. De massage wordt in buikligging uitgevoerd en mocht je de voorkant van de benen armen en hoofd gemasseerd willen, neem dan zelf een mondmasker mee of koop er één bij ons voor een euro.

* De massagebehandeling is alleen op afspraak.

Wij wensen je een heerlijke massage toe op een veilige manier!

Contactformulier

13 + 15 =