Massage voor bedrijven en particulieren

Massage heeft een positief effect op de gezondheid. Het vermindert stress en verbetert de vitaliteit. Dit vergroot het werkplezier en verbetert de productiviteit.

Maak vandaag nog een afspraak

Massage voor particulieren

Massagebehandelingen 

 

Flow Massage   Een ontspanningsmassage met hawaïaanse lomi lomi invloeden. Dit zijn vloeiende ritmische massagegrepen met de onderarmen en ellebogen. Je voelt je totaal ontspannen na de massagebehandeling.

 

Out of office massage  Druk en stress op je werk? Of werk je momenteel thuis en heb je niet de juiste werkhouding? Met een deep-tissue massage, waarbij de spieren en bindweefsel flink onder handen worden genomen door middel van een krachtige massage, kan je de werkdag weer met nieuwe energie aan.

 

Jetlag release massage  Reis je veel voor je werk ? Deze massage zorgt ervoor, dat de doorbloeding in de spieren wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen beter en sneller worden afgevoerd en je je weer fitter in je lichaam voelt. Je slaapritme verbetert. Bij deze massage gebruiken we warme stenen.

 

Fusion massage  Deze massage is een mix van massagetechnieken, aangepast op jouw lichaam, bijvoorbeeld een deep-tissue voor de rug, nek en schouders, gecombineerd met een hoofdmassage en een ontspanningsmassage voor de benen en armen.

Wij werken met de mooie producten van Rock Your World. Deze producten op basis van aromatherapie zijn ook verkrijgbaar in onze massagepraktijk te Castricum,.

Tarieven

45 minuten   € 40,-

60 minuten    € 50.-

75  minuten   € 65,-

90 minuten    € 75,-

 

Specials:

Hotstones massage 60 minuten      € 60,–

Hotstones massage 90 minuten      € 80,-

Float massage (warm water kussen)   60 min  €  60,-

Mommy to be massage op een warm water kussen 60 minuten  €  60,-

Mommy to be massage op een warm water kussen  75 minuten  €  70,-

Workshops en leuke evenementen:

15 September   10 u  – 12.30 u    Deel 1 Massage cursus. (zie homepagina)

20 Oktober         10 u  – 12.30 u    Deel 2 Massage cursus. (zie homepagina)

3 Oktober           15 u  –  17.00 u    Mini retreat Yoga Nidra en Massages     

 

Hou ook onze fb pagina en instagram in de gaten voor leuke aanbiedingen.

Bedrijfsmassage

 

Vitale en productieve medewerkers door massage op de werkvloer. Minder lichamelijke klachten en meer werkplezier Dit zijn enkele voordelen voor medewerker en werkgever. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat massage op het werk het verzuim terugdringt en dat is natuurlijk een goede investering voor je bedrijf.
Ons deskundig team van masseurs geven stoelmassages of bankmassages. Er worden verschillende massagetechnieken toegepast in de behandeling. Bij een verkeerde werkhouding is het fijn om de schouders, rug en je nek goed los te masseren met een deep- tissue massage. In de ontspanningsmassage worden Hawaïaanse  lomi lomi massagegrepen toegepast, dit zijn vloeiende strijkbewegingen met de onderarmen en ellebogen. Ook worden er yogamassagegrepen verweven in de massagebehandelingen. De massage wordt toegespitst op de medewerker, zodat men weer volop energie en met positieve motivatie aan het werk kan.

Hygiëne Protocol 

Wij volgen een aantal maatregelen en richtlijnen volgens het RIVM tegen verspreiding van het corona virus en vragen je medewerking, zodat we op een veilige manier een stuk ontspanning kunnen verzorgen.

* Wij appen of bellen van te voren of je gezondheidsklachten hebt. Bij koorts, verkoudheidsklachten, keelpijn, loopneus of als iemand uit het gezin deze klachten blijf je thuis. Dit geldt ook voor ons.

* Wij desinfecteren alles voor en na de massagebehandeling grondig en zorgen dat alle handdoeken en lakens ververst worden na elke massage.

* Wij ontsmetten allebei onze handen bij binnenkomst en als we weggaan.

* Bij aankomst houden we 1,5 meter afstand van elkaar en geven wij verder aanwijzingen.

* Wij beschermen ons bij elke massage met een nieuw mondmasker. De massage wordt in buikligging uitgevoerd en mocht je de voorkant van de benen armen en hoofd gemasseerd willen, neem dan zelf een mondmasker mee of koop er één bij ons voor een euro.

* De massagebehandeling is alleen op afspraak.

Wij wensen je een heerlijke massage toe op een veilige manier!

Maak vandaag nog een afspraak

Contactformulier

1 + 10 =

Online agenda
Voor bedrijven;
Via ons online reserveringssysteem plan je de afspraken voor medewerkers eenvoudig in. Je ontvangt van ons een unieke inlogcode. Hierdoor blijft de privacy van medewerkers gewaarborgd.