Visie

Als je goed voor je lichaam zorgt, kom je beter in je eigen kracht te staan en ervaar je meer geluk en tevredenheid. Dat is onze visie.

De werkgever speelt hierin een belangrijke rol, onder meer door de werkomgeving zo prettig en gezond mogelijk te maken.
Natuurlijk is de medewerker zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen geluksgevoel en bewustwording van het lichaam.

Samen streven we naar een goede balans tussen werk, goede prestaties en ontspanning, zodat focus en scherpte optimaal toenemen bij de medewerker.

Massage zorgt voor ontspanning, vermindert werkstress en activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Door Yoga toe te spitsen op de werkvloer wordt het toegankelijk voor de medewerkers. Scherpte en kracht nemen hierdoor toe.

Doel

Het Massage & Yoga kantoor staat voor professionele  massages en yogalessen.

Wij willen er als ervaren team voor zorgen, dat de dagelijkse invloed van werkstress en prikkels vermindert en dat het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. De medewerker wordt gezonder en loyaler voor uw bedrijf.

Wij werken met gediplomeerde masseurs en yogadocenten. Uw bedrijf zal daarom altijd de beste massagebehandelingen en yogalessen met deskundige begeleiding krijgen. Precies wat u en uw medewerkers verdienen.

Ons ervaren team heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Zo kunnen uw medewerkers kiezen voor een klassieke Zweedse massage, een deep tissue massage, maar ook worden er technieken toegepast uit de shiatsu, Thai-yoga en de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage.
Onze gecertificeerde yogadocenten begeleiden medewerkers van elk niveau. De yoga is aangepast voor de werkvloer en onze yogadocenten zijn daar specifiek in getraind.

 

Meer informatie over yoga en/of massage?

13 + 7 =